torsdag den 27. oktober 2016

Luksus Hårpleje 
Argan care er udviklet til dig der kun vil have det bedste. Dig der virkelig sætter pris på topkvalitet fra bund til spids.
Helt ny formula med argan olie, Chia frø olie, kokos olie og andre fantastiske ingredienser, der tager produktet til et helt nyt niveur. Alle produkterne i sortimentet, fra shampoo til kure, giver hår maksimal pleje med naturlige, økologiske plejestoffer. 

ELIXIR OIL:
Det gør den- en let, fugt og styrkegivende behandling, som tilfører fugt og blødgør håret omgående. Lukker spaltede spidser, genopbygges ødelagt hår.
ORGANIC OIL: 
Det gør den- Meget koncentreret luksusolie der giver en ekstrem pleje og behandling af både hår og huden. En rig blanding af Argan, Chia, Macadamia, Monoi and Quinoa frø oli optages omgående i hår og hud og giver en naturlig regeneration og fugt. Efterlader håret fuldstændig blankt, genopbygget og styrket. 
En multi funktions olie, kan med stor fordel benyttes som serum i ansigtet eller på kroppen. Virker også godt på områder med psoriasis, da de naturlige ingredienser virker ekstremt fugtighedgivende.Ingen kommentarer:

Send en kommentar