torsdag den 21. januar 2016

Hvorfor skal min kunde bruge no3 derhjemme ?
Når man farver håret og bryder svovlbindingerne ved en kemisk reaktion, går håret øjeblikkeligt igang med at reparere sig selv. Desværre kan alle svovlbindingerne ikke finde hinanden igen, og de finder i stedet forkerte partnere og får dannet et helt nyt molekyle der hedder cystic acid. Cystic acid spiser fugt og proteiner ud af hårstrået og derfor skeren øjeblikkelig skade på hårstrået.
Når svovlbindingerne nedbrydes ved føntørre, glattejern, krøllejern eller ved frisering, går der minimum 7 dage før håret begynder at reparere svovlbindingerne igen. Det samme sker så og håret får dannet cystic acid molekylet der spiser fugt og proteiner ud af håret. Jo flere svovlbindinger der brydes hen af vejen jo mere cystic acid = jo mere ødelagt hårstrå. Det er derfor at når vi føntørre, glatter og frisere vores hår så mærker vi hen af vejen at vores hår bliver mere og mere medtaget og vores spidser spalter mere og mere.
Når vi har fået konditionen på håret genopbygget via vores professionelle system, er det derfor vigtig at vi bruger no3 1 gang hver 7 dag for at sikre os at vi ikke får cystic acid molekylet tilstede i håret igen og derfor bevarer vores sunde hår.


Sådan bruger du no3.Fugt håret hvis det er rent ( uden stylingprodukter )
Vask håret hvis der er stylingprodukter i, eller det er flere dage siden sidste vask.
Håndklædetør håret og påfør no3. Lad indvirke i minimum 10 min. Ved meget nedbrudt hår, kan man reaplicere og give det yderligere minimum 10 min.
Vask grundigt ud. Efterfølg med maske og/eller conditioner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar